Hamarally (uitgesteld)

JCI WJ Hamaland presenteert: Hamarally 2020! Vier uur lang puzzelen en toeren door de Nederlandse en Duitse grensstreek, terwijl je de lokale producten zo dicht mogelijk bij de bron ophaalt. Als je een auto, een mobiele telefoon en een tourbuddy hebt en je bent een fijnproever, dan is deze tour speciaal voor jouw ontworpen!

JCI HAMALAND i.o.

De Hamarally is ons installatieproject met als doel te laten zien dat we samen een impact kunnen maken die past bij de vier pijlers van JCI: Community, Training, Business & International. Met deze rally laten we u met trots de Nederlandse en Duitse grensregio zien en laten we u kennismaken met mooie lokale producten van ondernemers uit de regio.

WAT IS DE HAMARALLY?

De Hamarally is ons installatieproject met als doel te laten zien dat we samen een impact kunnen maken. Met deze rally laten we je met trots de Nederlandse en Duitse grensregio zien door puzzels op te lossen en je kennis te laten maken met mooie lokale producten van ondernemers uit de regio.

WANNEER

De Hamarally is verplaatst i.v.m. Covid-maatregelen. Een nieuwe datum wordt spoedig bekendgemaakt.

WAAR

De rally begint in een straal van 10 km rond Eibergen. Het exacte startpunt kan worden achterhaald door een puzzel op te lossen die je 2 dagen voor de start in je mailbox ontvangt.

WAT IS INBEGREPEN

  • Een 4 uur durende rally-tour in de grensstreek
  • Pick-up van 4 lokale producten om van te genieten tijdens het rijden (of om mee naar huis te nemen)
  • Escaperoom puzzelelementen

PRIJS

Om de rally voor iedereen betaalbaar te houden rekenen we slechts €50,- per auto. Kun je iets meer missen; dan kun je tijdens het boekingsproces een donatie van €25,- toevoegen.

De lokale producten zijn bedoeld voor twee personen, maar het is oké om met de hele familie te toeren.

HOE MOET JE BOEKEN

Gebruik de boekingswidget aan de rechterkant van het scherm. Voeg je gegevens toe, betaal via Paypal of iDeal en laat de pret beginnen!

ONZE PARTNERS

WACHTLIJST

De Hamarally is uitgesteld i.v.m. de Covid-maatregelen. Wil je op de nieuwe datum meerijden? Laat dan je gegevens achter om kans te maken op een startbewijs.

nl_NLNederlands
de_DEDeutsch nl_NLNederlands